KNUT REIERSRUD BAND

Arrangementsinformasjon
Default file 1484390403

KNUT REIERSRUD BAND

I 30 år har Knut Reiersrud spilt sine gitarer på utallige scener og begeistret publikum - bokstavelig talt - verden rundt. Hans omgang med strengeinstrumenter - både musikalsk og visuelt er å betrakte som en totalopplevelse. Kong Harald uttalte etter en Reiersrudkonsert i Sørafrika at han aldri tidligere hadde sett en musiker fysisk forsvinne inn i instrumentet sitt slik som Reiersrud. President Tabu Mbeki tilbød vår gitarist sørafrikansk pass - for å få et ekstranummer - på samme konsert....

Med sin enorme erfaring: 14 soloplater, medvirkning på 200 plateutgivelser og turneer på alle verdens kontinenter - er han med sine 46 år nærmest for en levende legende å regne. Med blues i ryggraden - etter læretid i Chicago og New York med folk som Dr John og Buddy Guy - er Reiersrud sammen med sitt band ALLTID innstillt på levere varene 110 prosent. Reiersrud har med seg er superlag av unge musikere med fartstid fra Big Bang, National Bank, Vidar Busk og Marit Larsen - for å nevne noen.


David Wallumrød - Tangenter

Bjørn Holm - vokal/gitar

Nikolai Eilertsen - Bass

Andreas Bye - Trommer


Bandet ga høsten 2008 ut albumet “Voodoo Without Killing Chicken” til jubel fra en samlet musikk kritikerstand:

VG "Reiersrud har knapt vist seg fra en bedre side som låtskriver, og har med seg et kobbel av høyst kompetente musikere breddfulle av spilleglede. Sammen har de snekret et helhetlig album av den klassiske sorten hvor låtene henger inn i hverandre i gjensidig avhengighet.”


gleng
glenghuset
sarpsborg
østfold
knut
reiersrud
knutreiersrud

Restriksjoner

Ingen aldersgrense

Ansvarsfraskrivelse

Kjøpte billetter refunderes ikke